Contact

Hoe kom ik bij de VGM?

Bezoekadres

Poortgebouw Zuid, Rijnsburgerweg 10, 2333 AA  Leiden, 3e etage
Postbus 9600, 2300 RC  Leiden,
tel. 071 527 8015.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer
De VGM  is goed te bereiken per trein. Het Poortgebouw ligt direct achter NS-station Leiden Centraal. De ingang van het gebouw bevindt zich in het midden van het gebouw onder de poort.

Auto
Vanuit de richting Rotterdam (A4): Afslag Zoeterwoude-Rijndijk. Na de afslag linksaf richting Leiden en Leiderdorp (de borden “Ziekenhuizen” volgen). Bij het eerste stoplicht rechtsaf richting Leiden-Noord en Leiderdorp en vervolgens de borden “Ziekenhuizen” en “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Den Haag (A44): Afslag Leiden. Na de afslag rechtsaf langs Holiday Inn. De borden “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Amsterdam (A4/A44): Bij Burgerveen de A44 aanhouden richting Leiden-West / Den Haag centrum. Afslag Leiden. Voorbij Holiday Inn de borden “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

Vanuit de richting Utrecht (A12): Afslag Bodegraven / Alphen aan den Rijn en vervolgens de N11 richting Alphen aan den Rijn / Leiden aanhouden. In Leiden de borden Leiden-Noord en Leiderdorp aanhouden en de borden “Ziekenhuizen” en “L.U.M.C.” volgen. Eenmaal op het ziekenhuisterrein slaat u bij de parkeergarage linksaf richting Poortgebouw.

LET OP: U kunt niet meer contant betalen op het parkeerterrein van het Poortgebouw of in de LUMC-parkeergarage. Betaling kan alleen nog maar met uw bankpas.

 

 
Laatst Gewijzigd: 19-02-2015