Meer informatie

De Afdeling VGM is er alleen voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden en het LUMC.

Alleen voor medewerkers en studenten

U wilt meer informatie over een onderwerp op de website? U heeft een vraag voor een medewerker van de Afdeling VGM? Vanaf deze pagina kunt u een e-mailbericht sturen aan de Afdeling VGM. Voor vragen over vaccinaties en -verklaringen kunt u een e-mailbericht sturen aan de onderzoekmedewerkers.
Alleen e-mails van medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden en het LUMC worden beantwoord. Vermeld erbij of u medewerker bent of student en uw werk-emailadres en telefoonnummer, zonder deze gegevens kunnen wij uw vraag niet beantwoorden.
Op vragen van derden wordt nooit gereageerd!

Op zoek naar informatie

Heel vaak worden aan de Afdeling VGM vragen gesteld over algemene onderwerpen die met weinig inspanning ook op internet te vinden zijn; denk daarbij aan vragen als "Ik wil meer weten over Hepatitis C" en "Welke regels uit de Arbowet gelden voor het onderwijs?". Bent u op zoek naar algemene informatie over een bepaald onderwerp? Begin dan eens te zoeken op een startpagina of webgids. Hier vindt u vaak verwijzingen naar gespecialiseerde sites die over dat onderwerp alle informatie verschaffen.

Ik heb toch nog een vraag
In dat geval kunt u ons een e-mail sturen. Gebruik daarvoor uitsluitend onderstaand e-mailadres. Medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden en het LUMC krijgen altijd antwoord (mits hun vraag verstuurd is van een door de universiteit of het LUMC verstrekt e-mailadres). Vragen van buiten de universiteit worden niet behandeld.

Werken bij de Afdeling VGM

Vacatures bij de Afdeling VGM worden altijd bekend gemaakt via de vacaturewebsite van de Universiteit Leiden en het LUMC. Wanneer het externe vacatures betreft, worden er advertenties geplaatst in enkele landelijke dag- en weekbladen of op gespecialiseerde vacaturesites. Op e-mails van werkzoekenden wordt door onze afdeling niet gereageerd.

Solliciteren kan alleen schriftelijk na publicatie van een vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze website wordt niet op prijs gesteld.

Webredactie VGM

Deze site wordt bijgehouden door de webredactie van de Afdeling VGM:

  • Fred van Dam
  • Cherita Jetten
  • Adri Noort
  • Kees van der Zwan

 
Laatst Gewijzigd: 30-06-2015